Astrid Coppens: “Kun je je dat voorstellen?”

Foto: DPG Media

Als er iemand is die nooit haar mening over de politiek zal geven, dan is het Astrid Coppens wel. Zij doet daar liever geen uitlatingen over en zij zal geen politieke statements maken in de media. Maar speciaal voor Gazet van Antwerpen maakt ze toch een uitzondering.

“In deze ontzettend dure maatschappij is het moeilijk om rond te komen met één inkomen. Je moet wel met twee gaan werken, maar dat is niet eenvoudig met een baby of peuter in huis, terwijl net die peuterfase cruciaal is in de ontwikkeling van het kind. Daarom vind ik dat er flink geïnvesteerd moet worden in crèches. Toen ik me inschreef voor een OCMW-crèche, waren er meer dan duizend wachtenden voor mij. Kun je je dat nu voorstellen? Dus waren we genoodzaakt om op zoek te gaan naar een privécrèche, en zelfs dat was niet eenvoudig.”

Maar ondanks de vele ellende heeft Astrid haar eigen kledingcollectie om zich op te focussen en waarbij ze even alle zorgen kan vergeten.

“Absoluut! En ik ben zo trots op alles! De kleuren, de prints… het klopt gewoonweg allemaal. Het heeft ook iets bohémien. Het doet wegdromen van de ideale zomervakantie, vind je niet?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen