Loredana: “Ik denk dat veel daar van afhangt”

ByNicky Jacobs

4 maart 2024
Foto: VTM

Pat Krimson en Loredana waren al een tijdje samen voordat ze de stap maakten om te gaan trouwen. Velen vinden zo’n boterbriefje overbodig, maar Pat en Loredana niet. Maar veel verschil voelen ze niet nu ze getrouwd zijn.

“Ik denk dat het er ook van afhangt of je vroeg of laat trouwt. Pat en ik zijn al sinds 2015 samen. De garantie is voorbij, inderdaad. Maar ik heb het gevoel dat trouwen ons juist nóg dichter bij elkaar heeft gebracht. Doordat wij niet alleen samenwonen maar ook samenwerken, kennen we elkaar inmiddels door en door. Nee, Pat heeft geen geheimen meer voor mij”, zegt Loredana in Tv Familie.

Voor Pat en Loredana voelt hun job niet aan als echt werken. Het is hun hobby, hun passie en zo voelt het ook aan voor hen.

“Maar we werken er wel elke dag aan om nieuwe muziek te maken, te toeren en relevant te blijven. Zo staan deze zomer ook weer enkele optredens in Spanje op het programma. Maar ondanks ons drukke schema maken we er een prioriteit van om ook als partners qualitytime uit te trekken en bijvoorbeeld gezellig iets te gaan eten of op een citytrip te gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen