Gezondheidsproblemen blijven Liliane Saint-Pierre achtervolgen

Foto: Hbvv.be

‘Mij krijg je niet klein’. Zo heet de nieuwe single van zangeres Liliane Saint-Pierre. Het zijn woorden die op een pijnlijke manier toepasselijk werden, want de afgelopen tijd werd ze achtervolgd door heel wat gezondheidsproblemen volgens Primo.

Zo wees onderzoek na een recente beroerte uit dat Liliane er in de maanden daarvoor al meerdere heeft gehad. “’De dokter heeft me nu dus verplicht om bloedverdunners te nemen’, vertelt de zangeres. “Maar pech komt nooit alleen, want onlangs gleed ik ook uit op een stukje papier. Gevolg: een spierscheur in mijn rechterschouder. Ik heb nu schrik om te gaan slapen, want wanneer ik neerlig neemt de pijn toe. Het is een brandend, knagend gevoel”, vervolgt ze.

“De pijnstillers hadden dan weer een averechts effect, want ik moest ervan overgeven. En toen ik na een vakantie op Fuerteventura in mijn auto stapte, kreeg ik dan ook nog eens het portier tegen mijn hoofd. Het leek dus even alsof ze het op mij gemunt hadden”, zegt Liliane. “Maar ach, onkruid vergaat niet!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen