Sean Dhondt: “Dan trekken ze grote ogen als ik dat vertel”

ByNicky Jacobs

9 maart 2024
Foto: Hbvv.be

Sean Dhondt is overduidelijk stapel op zijn vriendin Maithé. De twee willen samen volop bouwen aan de toekomst en Sean verkocht zelfs zijn huis in Temse om te bouwen aan een liefdesnestje in Berlare.

“Ik heb mijn handen de voorbije maanden serieus uit de mouwen gestoken. Ik moet toegeven dat ik allesbehalve een handige harry ben, maar het is me toch gelukt om bijvoorbeeld zelf de elektriciteit te leggen”, zegt Sean in Story.

Het koppel hoopt in april te kunnen verhuizen en hun intrek te kunnen nemen in hun nieuwe huis. En op professioneel vlak hoopt Sean nog lang radio te kunnen maken.

“Op tv ga ik dan weer voor iets waarin ik bijzondere ervaringen kan opdoen. Zoals bij Een Echte Job of Peking Express, dat was echt onbetaalbaar. Sergio Herman mag me bellen voor Sergio Over De Grens. Ik ben trots op het parcours dat ik al heb afgelegd. Als ik bijvoorbeeld aan mensen in het buitenland vertel dat ik ooit coach was bij The Voice, trekken ze grote ogen. Ik ben erg dankbaar voor alle kansen die ik vanaf zeer jonge leeftijd heb gekregen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen