Zo veranderde Liliane Saint-Pierre nadat ze weduwe werd

Foto: Hbvv.be

In 2010 verloor zangeres Liliane Saint-Pierre haar grote liefde Marc Hoyois, tevens de weduwnaar van de in 1984 overleden zangeres Ann Christy. Hoyois overleed in 2010. Aan Primo vertelt ze dat ze na al die jaren nog steeds niet op zoek is naar een nieuwe liefde, maar evenmin is ze een gelukkige weduwe.

“De liefde van mijn leven keert nooit meer terug. Het is niet meer mogelijk om hem in mijn armen te sluiten, maar zijn aanwezigheid voel ik nog steeds”, zegt Liliane. “Vroeger stond Marc in de coulissen te kijken, nu houdt hij van bovenaf een oogje in het zeil. Toch zal het verdriet blijven knagen zolang ik leef”, meent ze.

Het weduwschap heeft haar bovendien ook echt veranderd. Vooral op emotioneel vlak. “Sinds ik weduwe ben, zijn mijn emoties intenser”, legt ze uit. “Ik was van nature al emotioneel en dat verlies heeft nog een diepe impact gehad op mijn gemoedstoestand. Maar dat betekent niet dat mensen medelijden met mij moeten hebben. Ik ben al meer dan tevreden met medeleven”, zegt de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen