Raf Van Brussel: “Zij lost dat met een kwinkslag op”

Foto: DPG Media

Als presentator op de radio gebeurt het natuurlijk wel eens dat Raf Van Brussel een liedje van zichzelf moet aankondigen. Maar hij doet dat niet heel graag.

“Dat gebeurt, ja. Maar ik ben er geen grote fan van. Indien mogelijk vraag ik aan onze muzieksamensteller om het lied vlak voor een reclameblok te plannen, dan moet ik het niet afkondigen. En als dat niet mogelijk is, zal Rani dat met een kwinkslag oplossen. Of anders doe ik het zelf wel. Zo heb ik mezelf onlangs tijdens een ‘coming up’ aangekondigd als ‘een obscure donkere figuur die bij de radio werkt”, zeg Raf in Primo.

Raf is vader van 3 kinderen en heeft daardoor niet alleen tijd te kort, maar heel vaak ogen te kort. Al heeft hij het geluk dat twee van zijn 3 kinderen al volwassen zijn en hun plan kunnen trekken.

“Onze oudste dochter Lucca (21) volgt een bacheloropleiding in de wijsbegeerte, onze jongste dochter Sam (18) studeert filosofie en zit op kot in Leuven, terwijl zoon Lex (12) langzaam begint te puberen. Ze bevinden zich alle drie op scharniermomenten in hun leven. Dat zijn niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mama en papa mijlpalen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen