Natassia, partner van Wout Bru: “Je voelt wanneer het gaat doorwegen”

Foto: Kurt Willaerts

Natassia Van Kerkvoorde heeft zich nog niet zo heel lang geleden verloofd met sterrenchef Wout Bru. De twee zijn zeven jaar samen en hebben twee kindjes samen. 

Voor Natassia Wout leerde kennen had ze natuurlijk ook al een mooi leven. En in die periode kreeg ze de ergste kater van haar leven.

“Ik deed topsport turnen en trainde 30 uur per week. We mochten geen alcohol drinken en stonden elke week op de weegschaal. Ik stopte, ging studeren en ontdekte de Overpoortstraat. Daar ging ik één jaar loco. Nu blijft het bij een coupke op restaurant”, lacht ze in Het Nieuwsblad.

Met Wout kent ze een veel rustiger leven en daar is ze niet rouwig om. Wout moet wel vaak naar Durbuy voor zijn restaurant en ze moeten elkaar vaak missen. Toch is romantiek nooit ver weg in hun relatie.

“Wanneer je voelt dat de werkdruk bij je partner aan het doorwegen is, is het fijn iets te plannen om de druk even weg te nemen. Dat is romantiek. Twee jaar geleden organiseerde ik een verrassingsfeest voor Wouts verjaardag, maar ik doe graag elke dag iets liefs. Hij is totaal niet zo en dat hoeft niet. Af en toe verrast hij me, zoals met onze verloving. Onverwacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen