Gert Verhulst: “Dat zal niet voor dit seizoen zijn”

ByNicky Jacobs

30 april 2024
Foto: VTM

Binnenkort starten de opnames van een seizoen seizoen van ‘De Verhulstjes’. Ook dit keer krijgen we een kijkje in het dagelijkse leven van Gert Verhulst en zijn gezin. Maar verder hoeven we geen grootste dingen verwachten.

“De trouw van Viktor of Marie, of de aankondiging van een kleinkind zal niet voor dit seizoen zijn. Natuurlijk zou een huwelijk mooi zijn, maar we gaan ons leven niet aanpassen aan onze docusoap. En kinderen? Naar wat ik aanvoel, zal dat nog niet voor de eerste jaren zijn. Laat ze maar eerst goed werken en gelukkig zijn. Die kinderen zullen er ooit wel komen”, zegt Gert in Story.

Een kleinkind, het is toch iets waar Gert stiekem wel naar uit kijkt. Hij voelt zich nu al helemaal klaar om opa te worden.

“Wat voor grootvader ik zal zijn? Eentje die zijn kleinkinderen rot verwent en de ouders daarna opzadelt met de problemen die door die verwennerij ontstaan zijn. Nee, ik wel echt een aanwezige opa zijn. Als vader kon ik er niet altijd zijn voor mijn kinderen, dat zou ik zo wat willen goedmaken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen