Kamal Kharmach: “Niemand kan zo streng zijn voor mezelf als ikzelf”

ByNicky Jacobs

29 april 2024
Foto: VTM

Het lijkt wel alsof Kamal Kharmach maar weinig te klagen heeft. Hij heeft een mooie job, een fantastisch gezin en hij voelt zich over het algemeen wel gelukkig. Maar je kan vaak aan zijn lichaam aflezen hoe hij zich voelt.

“Op een slechte dag draait de pizzeria om de hoek toch nog steeds een serieuze omzet. Ik ben momenteel gelukkig, want ik ben omringd door een geweldige familie en dito vrienden, en heb een fantastische job. Maar ik kan nog altijd niet in de spiegel kijken en me goed genoeg voelen. Daar is nog veel therapie voor nodig”, zegt de comedian in Flair.

Als bekend persoon is er altijd wel iemand die commentaar zal hebben op wat je doet of zegt. Al valt het bij Kamal allemaal behoorlijk mee.

“In het begin kon ik wakker liggen van negatieve comments. Maar niemand kan zo streng voor me zijn als ikzelf al ben. Smaken verschillen ook heel hard, dus op dat vlak kan ik sowieso al goed loslaten. Er zullen altijd mensen zijn die je niet tof vinden. Als er kritiek op de inhoud van een programma komt, raakt die me meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen