Lisa Van Rossem: “Ik laat me niet kisten”

Foto: Hbvv.be

Langzaam maar zeker timmert Lisa Van Rossem, de zus van zanger Metejoor die vaak met hem op het podium stond als een van z’n backing vocals, onder haar artiestennaam LEEZ aan een solocarrière als zangeres.

Enige struikelblok daarbij is naar eigen zeggen soms haar wankele gezondheid. Lisa werd immers al gediagnosticeerd met enkele auto-immuunziektes en belandde een tijdje terug, slechts enkele weken voor haar allereerste solo-optreden in Turnhout, nog in het ziekenhuis. Hierdoor kon ze ook een tijdje niet repeteren.

“Maar ik laat me er niet door kisten en focus me op het positieve”, klinkt Lisa strijdvaardig in Dag Allemaal. “Meditatie helpt me daarbij. Fysieke mankementen kan je verminderen met een sterke mindset. De periode dat ik niet kon optreden, schudde me ook wakker. Soms leef je immers in zo’n rush dat je de essentie verliest. Als je dan noodgedwongen een pauze moet nemen, wéét je wat je mist. En het is überhaupt bijzonder dat ik zoiets kán missen, veel mensen krijgen niet eens de kans om dit te doen”, aldus de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen