Wereldreis Jan Verheyen ten einde

Foto: VTM

Op Instagram zien we Jan Verheyen en zijn gezin gepakt en gezakt staan voor hun huis. Het drietal heeft sinds kort namelijk eindelijk terug voet op Belgische bodem gezet.

“Jawel, we zijn terug. Met valiezen vol herinneringen”, gaat Jan enthousiast van start in zijn post. “Coming soon: nog wat ‘best of’-foto’s, en in augustus nieuwe reisavonturen. En uiteraard gebeurt er op het thuisfront binnenkort ook vanalles”, reageert Jan Verheyen op Instagram.

Eerder al gaf Jan aan dat hij de pauzeknop even wou indrukken en op wereldreis wou gaan. Dat nadat de regisseur in een soort van depressie belandde na de tegenvallende resultaten van zijn vorige twee films.

“We gaan sowieso twee grote reizen doen”, klonk het destijds in Het Laatste Nieuws. Ook dochter Anna leek helemaal voor het idee gewonnen te zijn. “Ze neemt een sabbatical. We zijn al vaak met z’n drieën op reis geweest, maar nog nooit zo’n lange periode. Benieuwd wat dat gaat geven.” Afgaande op de foto lijkt de reis in ieder geval een schot in de roos geweest te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen