Dreigt Camille, Tinne Oltmans achterna te gaan?

ByNicky Jacobs

18 januari 2024
Foto: VTM

Het is ontzettend druk voor Camille, zo staat in Dag Allemaal te lezen. Haar muziekcarrière draait namelijk nog steeds op volle toeren en ook de volgende opnamereeks van de telenovelle ‘Milo’, zit eraan te komen. “Ik weet dat er een eind aan komt, dus ik smijt me. Maar de komende maanden zal ik amper daglicht zien.”

Het mag duidelijk zijn, de jonge ster gaat dringend haar grenzen moeten gaan bewaken want haar agenda puilt uit. “Tegen dat ze thuis is en gegeten heeft, is het meestal 21u, zegt Dino, die ’t gesprek van aan de zijlijn volgt. En dan moet ze nog haar teksten instuderen voor de volgende opnamedag. Veel tijd voor iets anders blijft er dus niet over”, vertelt haar vriend Dino. “Eigenlijk heb ik geen leven meer”, vult de zangeres aan.

Een klacht die ook die andere telenovelle-ster Tinne Oltmans destijds had. Deze zat zelfs een tijdje erg dicht tegen een burn-out aan. “Maar zij hebben langer gedraaid, drie jaar of zo, bij ons zal het korter zijn”, gaat Camille verder. “Dus ik vind het niet zo erg, ik weet dat er een begin en een eind is. Ik vind het leuk om mij nu zo hard te smijten. Het is gewoon wel heel pittig. Soms sturen vrienden: ‘Kunnen we een keer afspreken?’ en zij snappen dan niet dat ik echt geen tijd heb om te socializen. Deze zomer had ik twee fulltime jobs: mijn SOS-tournee en opnamen voor ‘Milo’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen