Droom Eddy Planckaert opnieuw uitgesteld

ByNicky Jacobs

19 januari 2024
Foto: VTM

Toen Eddy Planckaert een aantal jaar geleden een kasteel in Frankrijk kocht, was het zijn grote droom om de hele Planckaert-clan naar Frankrijk te verhuizen, een droom die steeds verder weg lijkt volgens de reporter van Dag Allemaal.

“Voor de kinderen is het minder evident om in België hun vrienden achter te laten”, gaat Stephanie van start. “Eigenlijk hebben we nu al twee nationaliteiten, al is dat niet officieel. De zes uur rijden is voor ons al peanuts geworden. Christopher rijdt soms naar daar om van maandag tot vrijdag te werken in het kasteel, en in het weekend is hij weer thuis. Dat is een apart leven, I know, maar we hebben er zelf voor gekozen.”

Ondertussen heeft de familie opnieuw hun B&B in de Ardennen geopend, waardoor de Planckaerts zich op verschillende projecten tegelijk aan het focussen zijn. Toch zal er ooit een keuze gemaakt moeten worden of de familie in België of in Frankrijk verder wil.

“Och, pas als het kasteel af is, zullen we ons opnieuw de vraag stellen: naar ginder verhuizen of niet? Het zal sowieso niet voor het komende jaar zijn”, besluit Stephanie nuchter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen