Hugo Sigal: “Haar wil ik nog wel eens in m’n armen houden”

Byadmin

28 juli 2024
Foto: Hbvv.be

Hugo Sigal sluit niet uit dat er ooit een nieuwe vrouw in zijn leven komt, maar het zal nog niet voor meteen zijn. Zijn hart staat nog niet open voor iemand anders en hij heeft voorlopig nog geen nood aan een nieuwe partner in zijn leven.

Maar mocht hij echt mogen kiezen, dan is er wel een droomvrouw die eens een nacht in zijn armen zou mogen liggen.

“Barbra Streisand. De jongere versie, want ze is ouder dan ik. Maar eigenlijk heb ik nooit enige platonische verliefdheid gevoeld voor bekende vrouwen. Op dat vlak ben ik een saaie man. Wat Nicole en ik hadden, daar wil ik ook nog geen afscheid van nemen. Nicole was my first, my last, my everything. Op Barry White hebben we zo vaak samen de kamer rond gedanst. Af en toe zet ik met veel heimwee en tranen dat liedje nog eens op”, klinkt het bij Hugo in Story.

Om het verlies van Nicole te verwerken, is Hugo een tijdje naar een rouwtherapeut geweest. Zij heeft hem goed weten helpen.

“Dat heeft deugd gedaan. En nu voel ik mij prima. Pas op, ik heb nog slechte dagen. Dan hou ik mijn tranen niet in. Dat lucht op en dan kan ik weer een tijdje verder. Ik vlucht ook wel een beetje in mijn werk. Anders kwijn ik weg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen

Byadmin