Lotte Vanwezemael: “Hij moet het geen rosbief noemen van mij”

Byadmin

29 juli 2024
Foto: VTM

Goed je geld verdienen, dat maakt het leven natuurlijk een stuk makkelijker. Ook Lotte Vanwezemael vindt geld hebben gemakkelijk. Al heeft ze er ook een beetje een haat-liefdeverhouding mee.

“Ik zal niet beweren dat ik afkerig sta tegenover luxe, ik vind het fijn om een verre vakantie te boeken of in een mooi restaurant te gaan eten, het liefst met een lekker flesje wijn erbij. Maar soms voel ik me schuldig tegenover mensen die zo’n etentje niet kunnen betalen, die zelfs moeten schrapen om elke dag een maaltijd op tafel te krijgen”, zegt ze in Humo.

We kennen Lotte natuurlijk allemaal als seksuologe en af en toe gebruikt ze wel eens synoniemen om bepaalde termen uit te drukken. ‘Aan de rosbief snuffelen’ of ‘met je bek in het natte gras gaan liggen’, zijn enkele van haar leukste synoniemen.

“Eerlijk gezegd ben ik meer voor de rechttoe rechtaan benamingen. Noem een kat een kat en zoek geen synoniemen. Anders geef je er meteen een lacherige lading aan, en dat werkt schaamte in de hand. Ik wil niet dat mijn lief mijn vagina een rosbief noemt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen

Byadmin