Lotte Vanwezemael bekent: “Mijn vriendin vroeg me wat we aan het doen waren”

Byadmin

15 augustus 2024
Foto: VTM

Betrapt!

Lotte Vanwezemael experimenteert al eens graag in de slaapkamer, zoals vele vrouwen en mannen al eens doen. En dat experimenteren gaat verder dan alleen maar de muren van de slaapkamer.

Het gaat er ook al eens stouter aan toe. Zo deed ze het al op een openbare picknickbank en ook terwijl een vriendin naast haar lag in bed.

“We waren in een vakantiehuisje met vriendinnen. Mijn lief was mee op stap gegaan en daarna bij ons gebleven. Ik heb hem toen in het midden laten slapen, tussen mijn beste vriendin en mij in: ‘Tussen twee vrouwen slapen, geniet er maar van!’ Maar ’s ochtends zijn we er wel, euh, aan begonnen. Mijn vriendin schoot wakker: ‘Wat doen jullie nu?!’ Gelukkig kon ze ermee lachen. Toen hebben we ons uit beleefdheid wel verplaatst”, lacht Lotte in Humo.

In een relatie is er jammer genoeg ook al eens sprake van overspel. Ook Lotte Vanwezemael zou daar niet mee kunnen lachen. Al is ze ook best mild.

“Veel mensen zeggen: ‘Als mijn lief me bedriegt, ben ik meteen weg!’ Maar zo ben ik dus niet! Ik ben vergevingsgezind, open-minded en empathisch, maar monogamie vind ik op dit moment wel de beste relatievorm voor mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen

Byadmin