Barbara Dex: “Dat kwam heel hard aan”

ByNicky Jacobs

12 augustus 2024
Foto: Hbvv.be

Zo’n twee jaar geleden overleed Juul Kabas, de broer van Marc Dex. Het verlies was een serieuze klap om te verwerken en zelfs na 2 jaar is het soms nog moeilijk voor Marc.

“We zijn een hechte familie die jaarlijks samenkomt. Het plotse overlijden kwam hard aan, vooral voor papa. Zijn broer en hij waren twee handen op één buik. Ze zijn samen opgegroeid, zaten samen in dezelfde band en gingen daarna elk hun eigen weg. Ze reden vaak samen naar optredens. Papa denkt nog dagelijks aan zijn broer”, zegt Barbara in Primo.

Marc krijgt veel steun van zijn vrouw, de mama van Barbara. Voor haar schreef hij het nummer ‘Ik denk aan jou’. Het is een ode geworden waar elke vrouw jaloers van kan zijn.

“Ik kijk erg op naar de hechte relatie van mijn ouders. Mama is een sterke vrouw. Ze voedde in de jaren 60 en 70 drie kinderen op toen papa een succesvolle carrière uitbouwde. Nu genieten ze samen van het leven. Ze gaan op uitstap, gaan al eens een hapje eten en maken tijd voor de kinderen en kleinkinderen. Mama is trouwens nog in prima conditie. Ze is onlangs 74 geworden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen