Deze BV kon James Cooke maar niet overtuigen

ByNicky Jacobs

24 januari 2024
Foto: Play4

James Cooke heeft de voorbije maanden weer druk gewerkt aan zijn succesprogramma James De Musical. Dat het opnieuw een topseizoen belooft te worden lijkt evident met gasten als Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Metejoor en zelfs de cast van F.C. De Kampioenen. Toch bleek één BV niet zo makkelijk te overtuigen, zo verklapt James in Story.

“Telkens ik Tom Waes belde, was zijn antwoord: ‘Als het is voor diene musical: ik ga dat niet doen.’”, gaat James van start. “Maar we hebben met het hele team doorgezet, ik ben hem weken aan een stuk blijven bellen. Vooral om hem op zijn gemak te stellen, want hij was bang. Maar James De Musical is geen programma waarin we mensen te kijk zetten. Integendeel, we willen iedereen op een piëdestal plaatsen. Wat je niet wilt, zal niet gebeuren. En wat we gehoord hebben maar niet mochten weten, zullen we niet vertellen. Het is een warm familieprogramma.”

James sprong dan ook een gat in de lucht wanneer hij op restaurant plots een telefoontje kreeg van Tom, waarin hij zijn deelname bevestigde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen