Lesley-Ann Poppe vertelt hoe haar luxeleven begon

ByNicky Jacobs

24 januari 2024
Foto: VTM

Lesley-Ann Poppe is op zoek naar een buitenverblijf in Knokke, zo vertelt ze in Huizenjagers. Het budget? Een slordige 1,3 miljoen euro. Het mag duidelijk zijn, het gaat financieel heel erg goed met Lesley-Ann, zo kunnen we opmaken uit een interview in TV-Familie.

Het tv-gezicht heeft twee bloeiende bedrijven: De Beauty & Medical Academy en de Beauty Clinic. “Al van kinds af wilde ik schoonheidsspecialiste worden”, gaat Lesley-Ann van start. “Mijn ouders wilden echter dat ik Latijnse deed en voor een universitaire opleiding koos. Ik volgde braaf hun advies en studeerde met succes af, maar ook nadien bleef m’n droom dezelfde: een diploma van schoonheidsspecialiste.”

Toch zag Lesley-Ann het niet zitten om nog twee jaar verder te studeren in het volwassenenonderwijs en besloot daarom zelf een cursus te organiseren. “Ik huurde een lokaal en ging op zoek naar een docent en medestudenten. De inschrijvingen stroomden binnen, er was zelfs geen plaats meer voor mij. Ik startte een tweede cursus, en zo is de Beauty Academy ontstaan. En dat diploma van schoonheidsspecialiste? Dat heb ik nog steeds niet behaald.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen