Sam Gooris: “Content dat ik hem heb leren kennen”

ByNicky Jacobs

6 september 2024
Foto: Hbvv.be

Het zijn Maksim & Hannah Mae die zichzelf de winnaars van Zomerhit 2024 mogen winnen. Volgens Sam Gooris, zelf kanshebber, een terechte winnaar. Al had iedereen van hem wel mogen winnen.

“Ik vind dat nieuw nummerke van Gustaph de max, maar hij was helaas niet genomineerd met z’n ‘Faith In What You Feel’. En die Average Rob vind ik ook een toffe kerel. Ik heb een kort babbeltje met hem gedaan. Ja, ik ben content dat ik hem heb leren kennen. En de rest ook natuurlijk. Ja, ik ben weer een ervaring rijker. Dat ik dat na een carrière van 35 jaar nog mocht meemaken: tof”, vertelt hij in Tv Familie.

Het is voor Sam allemaal begonnen bij ‘Tien Om Te Zien’ en ook daar is hij deze zomer af en toe te gast geweest. Daar ontmoette hij dit jaar Marti Pellow van Wet Wet Wet.

“Dat was een heel plezante ontmoeting, zo’n vriendelijke mens. Ik ben ooit nog naar z’n optreden geweest in Vorst Nationaal. Ik vind dat een fantastische zanger. Maar hij was enorm bescheiden, dat siert hem. Zelf ga ik ook nog altijd graag met mijn fans op de foto, daarvoor maak ik graag tijd. Voor je fans moet je respect hebben, vind ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen