Dina Tersago: “Ik denk dat ik mijn ontslag bij VTM ga geven”

Byadmin

12 september 2024
Foto: VTM

Dina Tersago en VTM, dat is een goede match, maar de presentatrice verrast ons toch wel met haar uitspraak. En toch heeft Dina Tersago een goede reden om bij VTM weg te gaan.

Aanleiding voor de reactie “Ik denk dat ik ook mijn ontslag ga geven” is het verhaal van iemand die bij VTM gewerkt heeft en drie maanden na het ontslag nog altijd leuke presentjes krijgt.

“Sinds ik zo’n drie maanden geleden vertrok bij VTM, is er niet één week voorbij gegaan zonder telkens weer een nieuwe afscheidsverrassing te krijgen van de heerlijke ex-collega’s: exclusieve boodschappen op VTMGO, de lekkerste etentjes & dates, boeiende lectuur, gepersonaliseerde gin, een parachutesprong, verrassingsontbijt aan zee, event-passes, lieve sokken, aperitief-op-afstand, Taylor Swift-tickets en ga zo maar door. Ik ben al drie maanden onafgebroken aan het blozen, heel gênant. Merci merci merci!”, schrijft de ex-werknemer van VTM.

Al die presentjes zouden voor Dina Tersago een goede reden zijn om ook haar ontslag te geven. Maar wees gerust, ze gaat dat natuurlijk niet doen, toch Dina?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen

Byadmin