Ann De Winne: “Sommige koppels functioneren beter als vrienden”

ByNicky Jacobs

23 september 2024
Foto: Contentcuration.be

Ann De Winne koestert een bijzondere vriendschap met soapactrice Leah Thys. Leah speelt al vele jaren mee in ‘Thuis’, iets waar Ann alleen maar van kan dromen.

“Zonder een klaagzang te willen afsteken, het is niet makkelijk om een grote tv-rol te bemachtigen. Ik heb een gastrol gespeeld in ‘Familie’ en ‘Thuis’, maar men kiest in Vlaanderen voor bekende namen en vertrouwde gezichten. Het lijkt wel alsof het niet voor mij is weggelegd. Maar als ‘Thuis’ mij belt voor een vaste rol? Direct. En dan kunnen Leah en ik zelfs carpoolen”, lacht ze in Primo.

Wat velen misschien zijn vergeten is dat Ann ooit nog samen is geweest met twee acteurs uit ‘Thuis’. Zo is ze ooit getrouwd geweest met Erik Goossens en met Bart Van Avermaet heeft ze zelfs een zoon samen.

“Bart en ik staan soms nog samen op de planken, zoals twee jaar geleden in ‘Oost west, thuis best’. Vroeger was onze band minder sterk, maar nu gaat dat ongelofelijk goed. Vooral sinds ik bij Frank ben. Sommige mensen passen gewoon beter bij elkaar als vrienden dan als koppel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen