Elise Roels: “Ze zal actie moeten ondernemen”

ByNicky Jacobs

31 januari 2024 ,
Foto: VRT

Elise Roels is blij dat ze terug is in ‘Thuis’. Na haar vertrek 2 jaar geleden was de goesting groot om terug te keren naar de reeks en zeker met de verhaallijnen die ze voor haar in petto hadden.

Of haar personage nu terug een blijvertje wordt, weet Elise nog niet. Maar ze hoopt in elk geval wel dat ze mag blijven.

“Maar dat beslissen natuurlijk alleen de scenaristen. Emma zal nu eerst wat praktische problemen moeten oplossen. Ze studeert niet meer, is werkloos en heeft zelfs geen dak boven het hoofd. In haar ouderlijke huis wonen nu immers Tim en Sam. Emma moet dus wel wat actie ondernemen als ze wil blijven”, lacht Elise in Tv Familie.

Voor haar comeback moest Elise wel uit haar comfortzone treden. Haar personage werkt nu in de erotische sector en daarvoor moest ze soms uit de kleren.

“Ik had er geen probleem mee. Die fotosessie voelde op geen enkel moment raar of ongemakkelijk aan. Ik had de makers van ‘Thuis’ wel verwittigd dat ik wat moet opletten en grenzen bewaken, omdat ik ondertussen leerkracht ben. En daar wordt gelukkig rekening mee gehouden. Bovendien blijven het slechts naaktfoto’s die ook geschikt zijn voor ‘Thuis’, dat natuurlijk nog altijd voor het hele gezin is bedoeld. De beelden zijn pikant en erotisch getint, maar er wordt vooral veel gesuggereerd. Ze kunnen dus heel zeker, wat mij betreft. Ik vind het resultaat smaakvol. En ’t is tof om mezelf zo eens te zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen