Camille: “Ik hou me daar niet mee bezig”

ByNicky Jacobs

4 februari 2024 ,
Foto: VTM

Zingen en acteren, Camille doet het allebei. Ze doet het ook alletwee heel graag en met evenveel overgave. Gelukkig voor haar hoeft ze niet meteen een keuze te maken tussen de twee, want dat zou moeilijk worden. Of niet?

“Zingen komt nog altijd op de eerste plek, omdat ik dat altijd wilde doen. Ik vind zo’n telenovelle heel leuk om te doen, maar ik zou nooit fulltime actrice willen worden. Je kan de twee ook niet vergelijken. Op een podium heb je maar één kans om je nummer goed te brengen, terwijl je op de set een scène altijd opnieuw kan filmen. Dat vind ik wel leuk, want ik ben een perfectionist”, vertelt ze aan Story.

Wat Camille ook doet, alles wordt een groot succes. Fans zijn dol op alles wat ze doet. Of het nu zingen is of acteren, alles wordt trouw gevolgd.

“Ik doe gewoon altijd mijn best, maar met verkoopcijfers van albums of kijkcijfers hou ik me niet bezig. Mocht ik dat doen, dan zou ik snel ongelukkig zijn. Ik ben gewoon heel blij dat ik mag doen wat ik graag doe. Ik hoop dat dit het begin is van een heel lange carrière, want ik weet niet wat ik anders zou doen. Maar ik ben er mij ook van bewust dat ik al veel bereikt heb, en daar mag ik best wel trots op zijn. Ook al sta ik daar niet altijd bij stil. Net als het feit dat iedereen rondom mij zich helemaal gooit voor mijn droom en hard in mij gelooft. Dat is onwezenlijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen