Aster Nzeyimana: “Ik kan veel van haar leren”

ByNicky Jacobs

16 januari 2024
Foto: VTM

Aster Nzeyimana en Lize Feryn zijn een goed team. Dat bewijzen ze door hun jarenlange relatie en door ook professioneel goed te kunnen samenwerken. Zij brachten een eigen kledinglijn op de markt Mélange.

“Wij zijn heel compatibel. Zij is heel ondernemend. Ik kan veel van haar leren. Zij kan ideeën omzetten naar iets concreets, en is vaak de voortrekker. Zij heeft mij dan nodig als klankbord, om mee daarover na te denken, om creatief te zijn. Ze is grappig, relativeert goed. Lize is mijn beste vriendin. Wij kunnen elkaar alles zeggen. We kunnen hard discussiëren, zonder dat het in een ruzie uitloopt”, zegt Aster in Gazet van Antwerpen.

Enkele maanden geleden werd Aster dertig, een belangrijke mijlpaal. Al was het misschien voor hem niet zo belangrijk of speciaal.

“Ik heb veel oudere vrienden. Voor mij voelde het aan als: ‘Eindelijk, het is aan mij’. Op je 23ste denk je: ‘ Oh my god , 30, oh nee’. Terwijl het leuke aan ouder worden is dat je er minder om geeft. Ik ben echt heel blij om 30 te zijn. Zeker in werkcontext. Als je zegt dat je een twintiger bent, ja, dat is heel jong. Het geeft toch meer gewicht, ook al is dat eigenlijk zever, hè.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen