Celine Van Ouytsel: “Anders zouden ze mij niet vragen”

ByNicky Jacobs

13 februari 2024
Foto: VTM

Sinds Celine Van Ouytsel in 2020 tot Miss België is verkozen, is ze ook niet meer van onze televisieschermen weg te slaan. Ze heeft de ene tv-opdracht na de andere en belooft zo haar ultieme droom.

“En er zitten nog nieuwe dingen aan te komen. Weet je, ik amuseer me enorm en ben heel dankbaar voor alle kansen die ik krijg. Ook al ben ik nuchter genoeg om te beseffen dat het wellicht ooit zal stoppen. Op dit moment ben ik alleszins heel blij, ook omdat ik ervan kan leven, samen met mijn radiowerk bij Play Nostalgie, presentatie- en modellenwerk en sociale media”, zegt ze in Story.

Celine is toch wel de populairste miss van de voorbije jaren. Maar zelf heeft ze geen idee hoe ze haar populariteit moet verklaren.

“Ik heb geen idee, maar blijkbaar zien tv-makers toch iets in mij, anders zouden ze me niet vragen. Voor Een Echte Job was het misschien het feit dat ik een zorgzaam type ben, maar wat Over De Oceaan betreft: ik denk nu niet dat ik zoveel avontuur uitstraal. Ik blijf wel altijd en overal mezelf, daar hou ik hard aan vast. Ik zal ook nooit beginnen te zweven. Anders zullen mijn ouders en beste vrienden me meteen weer met mijn voetjes op de grond trekken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen