Treden kinderen van Staf Coppens in de voetsporen van hun moeder?

ByNicky Jacobs

18 februari 2024
Foto: VTM

Als we TV Familie mogen geloven, hebben Nora en Beau Coppens, de kinderen van VTM-gezicht Staf Coppens en zijn Nederlandse vrouw Monique veel kans om in de voetsporen van hun moeder te treden en een succesvolle carrière in het kunstschaatsen uit te bouwen.

Beweringen die het tijdschrift niet alleen onderbouwt met wat een heel trotse papa Staf vertelt, maar ook met wat drievoudig olympiër en negenvoudig Belgisch Kampioen kunstschaatsen Kevin Van der Perren. “Ze zijn héél straf bezig”, zegt die. “Het is duidelijk dat zowel Nora als Beau over bakken talent beschikt. Ja, het zit echt in de familie!”

“Want ondanks hun jonge leeftijd kan je nu al zeggen dat ze goed op weg zijn om carrière te maken”, gaat Kevin verder. “Talent komt op die leeftijd snel bovendrijven. Rond de leeftijd van Nora zie je toch meestal of er echt iets van kan komen, of niet. En bij haar werd het nóg vroeger duidelijk dat haar een mooie carrière in het kunstschaatsen wacht. Het is haar natuurlijk met de paplepel ingegeven, en je ziet dat ze daar nu al de vruchten van plukt. Ze is écht een natuurtalent”, meent hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen