Natalia: “Er hangt daar nog altijd een taboe rond”

ByNicky Jacobs

24 februari 2024
Foto: VTM

Om 20 jaar zangeres te kunnen blijven en zijn en aan de top te staan, is het voor Natalia heel belangrijk dat ze goed voor zichzelf zorgt en voldoende tijd voor zichzelf inlast. Dat is niet altijd makkelijk met een gezin, maar het lukt haar toch.

“Helaas hangt er nog altijd een soort van taboe rond zelfzorg. Zeker op sociale media krijg je dan commentaar. Ik vind het een beetje jammer en schrijnend om te zien hoe weinig mensen voor zichzelf zorgen. Dat wil zeggen dat ze over een grens gaan, zonder het zelf te beseffen. Anders zouden ze ook geen commentaar geven op mensen die dat wel doen. Ik zou daar heel graag een voorbeeld in willen zijn, want het is zo belangrijk”, zegt Natalia in Story.

2024 was ook het jaar waarin Natalia en haar vriend Frederik gepland hadden om te trouwen. Maar dat lijkt er niet van komen.

“Er is gewoon geen tijd. En we willen het toch wel een beetje fatsoenlijk organiseren. Frederik en ik hebben ook nog niets in gang gestoken, ik kijk enkel af en toe voor een trouwkleed op Pinterest. Maar trouwen of niet: we zijn nog altijd gelukkig samen. Dat papiertje en dat feest volgen later wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van hbvv.be

* verplicht in te vullen